1. Domov
 2. Partnerji
 3. Finančna partnerstva

Finančna partnerstva

Prizadevamo si za tesno povezovanje s finančnimi partnerji iz javnega, zasebnega in drugih sektorjev. Naši financerji igrajo ključno vlogo pri uresničevanju našega poslanstva, zato jim odpiramo vrata do izjemnih priložnosti.

Social Impact Award je ena največjih svetovnih skupnosti socialnih inovatorjev na začetku svoje poti in neodvisna globalna organizacija, ki deluje kot socialno podjetje s statusom nevladne organizacije. Sodelujemo s širokim krogom deležnikov, kot so fundacije, javne institucije in podjetja, ki delijo našo vizijo sveta, v katerem mladi dosežejo svoj potencial in ustvarjajo spremembe.

Vrste partnerstev

Vsa naša partnerstva so sooblikovana na osnovi skupnih interesov in skupne misije, hkrati pa tudi na temelju zaupanja in odkritih odnosov. Uporabljamo dve vrsti partnerskih modelov:

 • Enkratna partnerstva: specifično storitev enkrat finančno podprete, brez sooblikovanja ali podpore izvedbe storitve oziroma njenih deležnikov.
 • Dolgoročna partnerstva: imate močan interes za sooblikovanje specifične storitve glede na svoje cilje. Pri tem vključujete svoje omrežje in strokovno znanje pred, med in po izvedbi storitve. Želite postati del našega dolgoročnega potovanja ter omogočiti in ovrednotiti vpliv partnerstva.

Vrednost sodelovanja z nami je odvisna od vrste udeleženca in vaših ciljev. Partnerstva lahko gradimo z več različnimi cilji na vseh naših štirih področjih ustvarjanja vpliva:

 • Ozaveščanje: Vključite se v našo skupnost in svojo blagovno znamko prikažite kot resnično usmerjeno v cilje ter aktivno reševanje najpomembnejših izzivov našega časa.
 • Izobraževanje: Talente opremite z veščinami, ki niso potrebne le za gradnjo uspešnih socialnih podjetij, temveč tudi za nadaljnje inovacije v vseh sektorjih družbe.
 • Podpora: Skupaj z nami najinovativnejše ideje spremenite v uspešna socialna podjetja z dokazanim sistemskim in trajnim vplivom.
 • Skupnost: Zgradite podporno okolje za socialne podjetnike po vsem svetu tako, da v naše omrežje posredniških organizacij, zgodnjih inovacij in uspešnih alumnov prinesete svoje specifično strokovno znanje in strast.

Naši partnerji

Podatki o vplivu

 • Globalna skupnost
  30.000+ socialnih inovatorjev, ki so od začetka inkubacije leta 2015 svoje podjetje zgradili s pomočjo SIA
 • Gradnja ekosistema
  1.000+ partnerskih organizacij, ki od leta 2009 sodelujejo s SIA kot partnerji
 • Mednarodni doseg
  18 držav, v katerih se je lani odvijal program SIA

Naš vpliv

Program Social Impact Award je od leta 2009 pozitivno vplival na tisoče mladih ustvarjalcev sprememb v več kot 25 državah.

Več informacij

Izkušnje partnerjev

 • Vesel in počaščen sem, da lahko podpiramo aktivnosti Social Impact Award Slovenia. Izjemno pomembno je, da s takšnimi iniciativami, kot jih izvaja SIA, mlade spodbudimo h konstruktivnemu razmisleku o sodobnih izzivih družbe ter jim omogočimo podporo pri iskanju rešitev. Glede na videne ideje lanskih ekip se zelo veselim predstavitve letošnjih. Verjamem, da bomo priča marsikateri izjemni zgodbi.

  Jury Member Marko Drev Direktor SAP SAP Slovenija

Stopimo v stik

Vsaka zgodba o uspehu se začne s pogovorom. Kontaktiraj nas in z veseljem bomo s tabo delili več o svojem delu in možnostih za povezovanje.