1. Domov
 2. Program
 3. O fazi raziskovanja

Odkrij svet socialnega podjetništva

Pridruži se nam pri raziskovanju sveta socialnega podjetništva. Naši dogodki in delavnice ti bodo zagotovili vsa potrebna orodja, da spoznaš to področje in začneš graditi svoje lastno socialno podjetje.

Naši dogodki in delavnice so odprt prostor za povezovanje z enakomislečimi posamezniki, pridobivanje informacij o tem, kako odpreti socialno podjetje ali ustvariti kariero s pozitivnim vplivom, ter razvijanje idej za projekte. Prav tako nudimo povratne informacije tistim, ki že odpirajo socialno podjetje, in jim pomagamo pri pripravi prijave za našo inkubacijo. Vse to je na voljo brezplačno.

 • Artboard 5
  Sodelovanje na srečanjih
  68.000+ udeležencev delavnic in dogodkov od začetka delovanja SIA leta 2009
 • Število prijav
  5.838 prijav na naše lokalne inkubacijske programe od ustanovitve SIA leta 2009
 • Ustreznost vsebin
  83.1% udeležencev je v lanski sezoni SIA izobraževalne formate ocenilo kot zanimive in relevantne

Izkušnje udeležencev

 • Občutki po koncu tako intenzivnega tekmovalnega programa so zares lepi. Prav vse finalne ideje so naslavljale pomembne družbene probleme in jih poskušale reševati na inovativen način. Prav zato sva še posebej počaščena, da so ljudje v najini ideji prepoznali tak potencial. Ekipa PsyBit bo poskušala organizacijam ponujati dostopna orodja, ki bodo dvigovala kakovost delovnih mest in tako ustvarjala boljšo družbo za vse. 

  Finalist, Jury Member, SIA Mentor Eva Esih Soustanoviteljica in direktorica PsyBit – digitalni HR analitik
 • Tekmovanje SIA nam je prišlo naproti v pravem trenutku. Mentor nam je pomagal s super idejami, ki so nas še bolj usmerile v razmišljanje o trajnosti in vključevanju. Sama izkušnja celotnega tekmovanja nam je prinesla veliko dobrih stvari – prijetna in koristna poznanstva, veliko uvidov v podjetništvo in odličen trening za pitchanje. Podelitev na koncu pa je bila na res visokem nivoju in super doživetje!

  Finalist Manca Pavlin Soustanoviteljica Kookidi

Prijavi se za podporo

Naš svetovno priznan program inkubacije bo tvojo idejo spremenil v podjetje, pripravljeno na uspešen nastop na trgu.

Začni razvijati svojo idejo

Naši partnerji