1. Domov
  2. Program
  3. O nagradi

Osvoji nagrado

Najobetavnejše socialnopodjetniške ideje prejmejo nagrado. Naša mednarodno priznana nagrada bo tvojemu podjetju prinesla izpostavljenost, priložnosti za partnerstvo in začetno financiranje.

Social Impact Award najobetavnejšim projektom omogoča izpostavljenost širokemu krogu deležnikov tako na državni kot mednarodni ravni, hkrati pa deluje kot dokaz zanesljivosti za potencialne finančne partnerje. Prejemniki nagrade prav tako prejmejo finančno podporo in dostop do našega letnega SIA Summita, ki je mednarodno srečanje obetavnih socialnih podjetnikov iz vseh držav, ki sodelujejo v programu SIA.

Leta 2011 smo uvedli tudi nagrado skupnosti, namenjeno nagrajevanju projektov, ki najbolj prepričajo naše sledilce. Projekti, ki med glasovanjem v svoji državi zberejo največ glasov, prejmejo to nagrado, ki jim omogoča mednarodno prepoznavnost in različne druge prednosti. 

Udeleženci inkubacije se avtomatično potegujejo za nagrado Social Impact Award. Nagrado lahko osvojijo le tisti udeleženci, ki so sodelovali v celotnem procesu inkubacije.

Odkrij socialno podjetništvo

Naši dogodki in delavnice ti omogočajo, da izveš več o svetu socialnega podjetništva.

Odkrij več informacij in se prijavi!

Izkušnje zmagovalcev

  • Občutki po koncu tako intenzivnega tekmovalnega programa so zares lepi. Prav vse finalne ideje so naslavljale pomembne družbene probleme in jih poskušale reševati na inovativen način. Prav zato sva še posebej počaščena, da so ljudje v najini ideji prepoznali tak potencial. Ekipa PsyBit bo poskušala organizacijam ponujati dostopna orodja, ki bodo dvigovala kakovost delovnih mest in tako ustvarjala boljšo družbo za vse. 

    Finalist, Jury Member, SIA Mentor Eva Esih Soustanoviteljica in direktorica PsyBit – digitalni HR analitik
  • Zmaga nam pomeni dokaz, da se je dosedanji trud izplačal, in dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

    Finalist, Jury Member Matej Aleksov Soustanovitelj Prskalnik – prvi iskalnik prakse

Spoznaj naše alumne

Ponujamo ti nešteto možnosti za povezovanje s skupnostjo alumnov.

Več

Naši partnerji