Skupnost alumnijev SIA
 1. Domov
 2. Skupnost alumnov

Pridruži se nam

Naj te navdihnejo naši alumni in njihovi projekti. Naši alumni sestavljajo eno največjih skupnosti socialnih podjetnikov na svetu.

Naša lokalna alumni skupnost je sestavljena iz alumnov SIA iz več generacij, ki gradijo pomembne odnose ter se medsebojno podpirajo na svoji socialnopodjetniški poti. Skupnost omogoča razvoj lokalnega ekosistema pozitivnih sprememb, saj prevzema aktivno vlogo v trenutnem programu SIA in navdihuje več mladih, da začnejo razvijati svojo idejo.

 • Ekskluzivne priložnosti

  Izkoristi dostop do naše lokalne mreže programov, financerjev ter mentorjev, ki ti bodo pomagali pri osebni in poslovni rasti.

 • Lokalne povezave

  Poveži se s člani alumni skupnosti iz svoje države, s katerimi si lahko izmenjaš znanje.

 • Postani vzornik

  Vključi se v program SIA in deli svojo zgodbo z mladimi ter tako podpri razvoj nove generacije socialnih podjetnikov.

Izkušnje alumnov

 • Občutki po koncu tako intenzivnega tekmovalnega programa so zares lepi. Prav vse finalne ideje so naslavljale pomembne družbene probleme in jih poskušale reševati na inovativen način. Prav zato sva še posebej počaščena, da so ljudje v najini ideji prepoznali tak potencial. Ekipa PsyBit bo poskušala organizacijam ponujati dostopna orodja, ki bodo dvigovala kakovost delovnih mest in tako ustvarjala boljšo družbo za vse. 

  Finalist, Jury Member, SIA Mentor Eva Esih Soustanoviteljica in direktorica PsyBit – digitalni HR analitik
 • Zmaga nam predstavlja motivacijo za nadaljni razvoj ideje in potrditev, da smo na pravi srčni poti. Verjamemo, da je to dokaz, da lahko, če se somišljeniki povežemo, dosežemo zadane cilje.

  Finalist Ekipa Vsak otrok Vsak otrok si zasluži obrok

Pridruži se nam

Če si sodeloval_a pri programu SIA in se želiš pridružiti naši skupnosti alumnov, nas kontaktiraj!

  Ideje alumnov

  Naj te navdihnejo naši alumni in njihovi projekti. Naši alumni sestavljajo eno največjih skupnosti socialnih podjetnikov na svetu.

  Podrobnosti

  Mednarodna skupnost alumnov

  Naša mednarodna alumni skupnost je sestavljena iz alumnov SIA iz več generacij, ki delijo skupen cilj – reševanje najpomembnejših svetovnih izzivov s svojimi poslovnimi idejami. Skupnost alumnom omogoča sprejemajoče okolje za medsebojno podporo na njihovi poti ter ekskluziven dostop do priložnosti za osebno rast in razvoj njihovih podjetij.

  Podatki o vplivu

  • Svetovni vpliv
   1.363 idej, ki so bile vključene v inkubacijske programe SIA
  • Finančna podpora
   111.000+ skupni znesek nagrad za udeležence inkubacijske faze
  • Kariera s pozitivnim vplivom
   83,1% članov alumni skupnosti ni več aktivno vključenih v svoj SIA projekt, ampak so vseeno zaposleni na delovnih mestih, ki ustvarjajo pozitiven vpliv

  Pridruži se mednarodni skupnosti

  Naši alumni predstavljajo največjo skupnost socialnih podjetnikov na svetu in imajo dostop do širokega nabora ekskluzivnih priložnosti.

  Podrobnosti