1. Domov
  2. Zgodbe
  3. Dogodki Social Impact Award

Dogodki Social Impact Award

V Social Impact Award mlade podpiramo pri iskanju odgovorov na najzahtevnejša vprašanja našega časa. Testiramo in eksperimentiramo. Imamo velike ideje, še večje cilje. In zanje trdo delamo. Ozaveščamo in usposabljamo o […]

V Social Impact Award mlade podpiramo pri iskanju odgovorov na najzahtevnejša vprašanja našega časa.

Testiramo in eksperimentiramo. Imamo velike ideje, še večje cilje. In zanje trdo delamo.

Ozaveščamo in usposabljamo o socialnem podjetništvu, nudimo okrepljeno mentorstvo, zagotavljamo mreženje s podjetniki in strokovnjaki ter z nagrado Social Impact Award nudimo neposredno podporo najbolj obetavnim podjetniškim idejam.

Vsi dogodki so letos brezplačni

V okviru projekta Social Impact Award, ki bo letos potekal med aprilom in oktobrom, organiziramo različne dogodke in delavnice o socialnem podjetništvu in tako pomagamo pretvoriti ideje v izvedljive poslovne podvige.

Do 21. junija 2021, ki predstavlja nacionalni rok za predložitev socialno-podjetniški idej, bo žirija med ekipami z najbolj inovativnimi idejami izbrala finaliste, ki bodo deležni okrepljenega mentorstva (inkubacije). Predvidoma septembra pa bo sledilo vseslovensko glasovanje za najboljše socialno-podjetniške ideje in slavnostna podelitev nagrad.

Vse dogodke, ki so zaradi velikodušne pomoči naših podpornikov letos brezplačni, boste lahko našli na tej strani. Datumi javnih izvedb pa se bodo do konca maja sproti dodajali.

 

1. Idea Generation – najdi svojo idejo

Bi rad_a spremenil_a svet, a ne veš, kje začeti?

Pridruži se eni od izvedb Idea Generationa, kjer boš skozi voden proces prišel_la do svoje prve ideje. Na tej delavnici boš tudi spoznal_a, kaj je socialno podjetništvo in kako so začeli svojo poslovno pot drugi uspešni socialni podjetniki.

 

>>> Podrobnosti o dogodku <<<

>>> Prijava na dogodek <<<

 

Dogodki bodo potekali do 28. maja 2021.

2. Social Impact Weekend – »spimpaj« svojo idejo

Že imaš idejo in bi jo rad “spimpal_a”?

Ali bi raje slišal_a o novih pristopih socialnega podjetništva in zraven gradil_a mrežo poznanstev med najbolj obetavnimi mladimi v svoji generaciji?

Pridruži se eni od izvedb Social Impact Weekenda, kjer boš poleg primerov dobre prakse in osnov dobrega socialno-podjetniškega poslovnega plana, spoznal_a osnove vitkega podjetništva in pristopov, ki bodo tvojo socialno-podjetniško idejo sinhronizirali s Cilji Združenih narodov na področju trajnostnega razvoja in Zelenim gospodarstvom.

 

>>> Podrobnosti o dogodku <<<

>>> Prijava na dogodek <<<

 

Dogodki bodo potekali do 28. maja 2021. Takoj po zaključku delavnice Idea Generation se lahko udeležiš Social Impact Weekenda, saj boš že imel_a dovolj idej za jih dodelovat na vikendu.

 

Podporniki projekta SIA

Ključni podporniki slovenske izvedbe Social Impact Award so Spar SlovenijaSparkasseUniverza na PrimorskemMestna občina Koper in Slovenska agencija za mlade (SLOAM). Ostale regionalne in lokalne podpornike najdete tukaj.


 

Za kakršne koli dodatne informacije smo na voljo na: slovenia@socialimpactaward.net.